6 sfaturi de le modelele de videochat pentru a va iubi corpul asa cum este

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Modelele de videochat sunt femei, si ca orice femeie tot timpul se gaseste ceva pe care ai vrea sa il imbunatatesti la corpul tau – nu este neaparat un lucru gresit daca nu devine o obsesie. Desi multe modele de videochat au ales sa isi faca operatii estetice, exista si o categorie de modelele care nu au ales sa apeleze la bisturiu ci sa se bucure de corpul lor asa cum este. Aceasta decizie a fost incurajata de catre studio si de catre traineri, dar fetele recunosc ca la inceput au avut zile in care nu si-au iubit deloc corpul.

Astazi, aceste modele au ales sa ne impartaseasca cateva sfaturi despre modalitatile prin care ele au ajuns sa isi iubeasca corpul fix asa cum este.

6 sfaturi pentru a va iubi corpul asa cum este

Nu mai priviti dimensiunile de imbracaminte pentru ca nu conteaza

Analizarea continua a dimensiunilor etichetelor de imbracaminte poate deveni un ciclu vicios al urii de sine – in plus, fiecare marca de imbracaminte se potriveste diferit, astfel incat o marime nu va fi intotdeauna aceeasi. „Va recomand sa luati trei dimensiuni diferite in camera de proba si sa nu va uitati la dimensiuni cand le incercati”, spune Susan, model de videochat. „Nimeni nu vede dimensiunea, deci concentrati-va in ce pereche de blugi va simtiti cu adevarat confortabile.” Cu cat va simtiti mai confortabile intr-o tinuta, cu atat o sa fiti mai increzatoare si cu atat va veti simti mai bine.

Scrieti-va mesaje amabile
„Puneti note de inspiratie pozitiva pentru a va reaminti sa va concentrati asupra imaginii de ansamblu, in loc sa obsedati de micile imperfectiuni”, spune Maia, model de videochat. Postati note lipicioase cu afirmatii pozitive pe oglinda din baie sau luati un tub de ruj stralucitor si scrieti direct pe oglinda.

Este bine sa acceptati complimente, chiar daca nu credeti ca sunt adevarate
„Cand nu ne simtim bine cu noi insine, este firesc sa scuzam complimentele oamenilor sau sa le respingem vorbind negativ despre noi in schimb”, spune Mona, model de videochat. „In schimb, fiti deschise la ele si practicati spunand„ Multumesc ”, chiar daca nu le credeti in acel moment. Cu cat incepeti sa faceti complimente, cu atat va vei simti mai bine pe termen lung. ”

Utilizati social media ca inspiratie
Poate fi foarte usor sa alunecati in prapastie, care este #bodygoals pe Instagram. „Urmariti doar oameni care sunt pozitivi si inspiratori”, spune Elena, model de videochat. „Parcurgerea telefonului si vizualizarea doar a mesajelor pozitive va poate schimba starea de spirit.”

Rusinea si vinovatia nu sustin motivatia pe termen lung
„Aceste sentimente negative v-ar putea motiva pentru o zi, dar noi oamenii suntem construiti sa evitam lucrurile care ne fac sa ne simtim rau, deci a doua zi este posibil sa renuntam la acea motivatie pornita de catre rusine sau vinovatie.” spune Tania model de videochat.

Puneti un spin pozitiv asupra dorintei de schimbare
Este perfect bine sa vreti sa schimbati lucruri la corpul vostru. Cheia este de a vedea acele schimbari ca fiind pozitive in loc de negative. Asta inseamna ca in loc sa spuneti: „Trebuie sa slabesc, coapsele sunt atat de grase”, ganditi-va, „O sa-mi tonifiez aceste coapse voluptoase”. Concentrati-va asupra schimbarii pentru a fi mai puternice, mai bune si mai sanatoase, spune Cristina, model de videochat.