Ce lucruri sa NU faceti ca modele de videochat

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Toate femeile sunt frumoase, dar unele lucruri pe care le faceti va pot afecta incasarile lunare. Acestea sunt acele actiuni care diminueaza incasarile unui model online si pe cat de atragatoare este din punct de vedere fizic, o transforma intr-o femeie neinteresanta. Iata o lista de lucruri pe care ar trebui sa le evitati sau sa le corectati:

Acestea sunt lucrurile care fac ca un model de videochat sa aiba incasari mici

Nu aveti subiect de conversatie

Nu este vorba ca suntem cu totii intelectuali cand vine vorba de discutii, dar membrii isi doresc o femeie care poate vorbi despre orice subiect serios sau banal fara a taia firul conversatiei.

Vreti sa fiti platite pentru tot

Da, totul dintr-o transmisie are un pret, dar nu uitati ca, daca tot ce repetati in timpul spectacolelor este ca doriti jetoane, veti termina ziua de lucru fara niciunul.

Sunteti materialiste

Cu totii ne dorim lucruri in viata si este in regula. Dar cand granitele voastre depasesc obsesia de a va dori mereu sa aveti cel mai bun telefon mobil, incaltaminte la moda sau genti scumpe, farmecul vostru pur si simplu intra in decadere.

Nu aveti obiective

Un model fara obiective, sau  care nu se straduieste sa le atinga, descurajeaza foarte mult. Toata lumea in aceasta viata trebuie sa aiba obiective, iar acest lucru ne ofera energie sa mergem mai departe.

Nu aveti propria opinie

Nu este nimic mai sexy decat o femeie care stie ce vrea si are propria opinie pentru ceea ce este pus in fata ei. Incercati sa va exprimati cat mai des porpriile opinii.

Tratati membrii in mod egal

Nu este nicidecum despre ideea de a face favoritisme, dar este necesar sa acordati prioritate membrilor actviti care merita acest lucru. In acest fel, alti membrii se vor stradui sa va atraga atentia oferind mai multi bani.

Cel mai important si sincer sfat pe care vi-l putem oferi este sa fiti perseverente si sa va doriti sa evoluati. Daca faceti lucrurile cum trebuie si ascultati de sfaturile trainerilor, veti avea parte de incasari record si veti duce un stil de viata demn de invidiat.