Conteaza look-ul la angajare?

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Ei bine, DA! Femeile sunt cele care constientizeaza cat de mult conteaza sa arate bine in momentul in care se prezinta la un interviu. Cu toate ca deseori auzim pareri diferite cu privire la acest lucru, modul in care te prezinti are un rol important in obtinerea job-ului respectiv. Schimbarea look-ului ne creeaza de cele mai multe ori o stare de spirit buna, ne ofera incredere in propriile decizii si alegeri, iar respectul si iubirea de sine sunt lucruri necesare pentru o buna dezvoltare a tuturor.

Imaginea profesionala nu trebuie sa fie condusa dupa zicala „nu are importanta cum arat, important este ce spun”, mai ales ca increderea pe care o oferim celor care ne asculta este transmisa de aspectul general al imaginii. Bunele maniere, comunicarea verbala si non-verbala sunt elemente de care angajatorul tine cont. Stilul si bunul gust al unei persoane se observa inca din primele momente ale discutiei purtate, iar aspectul este un lucru subiectiv de cele mai mute ori in procesul de angajare.

In videochat, imediat dupa aplicare la job-ul respectiv, majoritatea studiourilor solicita viitoarelor modele poze cu acestea, tocmai pentru a-si forma o idee despre felul in are acestea arata, avand in vedere faptul ca este un domeniu dedicat adultilor, bazat pe feminitate, frumusete si senzualitate. Daca inca nu ti-ai descoperit stilul, cu ajutorul unei echipe profesioniste din videochat, felul in care te vei prezenta in cadrul sedintelor online va fi unul impecabil, bine ales.

Modelele isi aleg look-ul in functie de personalitate, gust si avantajele pe care le ofera stilul ales. Bineinteles, conturarea trasaturilor fetei si evidentierea punctelor forte pe care le are fiecare sunt in prim plan cand vine vorba de machiaj sau alegerea unei vestimentatii potrivite. Tematica ocaziilor la care participam trebuie sa ne inspire in alegerea look-ului care ne avantajeaza si ne ofera o imagine de invidiat si apreciat in acelasi timp in fata celorlalti.

Intr-adevar, desi nu este un lucru general valabil, look-ul influenteaza angajarea la un loc de munca, mai ales daca este vorba de domenii care se bazeaza pe acest lucru, cum este si videochatul.