Cum obtin modelele de videochat un ten perfect?

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

„Fondul de ten nu se potriveste cu tonul pielii mele. Fondul de ten imi face pielea sa arate ciudat. Imi face pielea rosu.” Acestea sunt doar cateva nemultumiri pe care fetele si femeile le au atunci cand incearca un fond de ten nou. In acest post, modelele de videochat explica cateva sfaturi pentru a va ajuta sa alegeti un fond de ten potrivit.

De ce avem nevoie de fond de ten?

Fondul de ten este utilizata pentru a ascunde toate petele de pe fata. Un lucru foarte important este alegerea fondului de ten potrivit. In cazul in care fondul de ten nu se potriveste cu tonul pielii tale, atunci pielea poate sa arate ca un vitraliu destul de neatractiv.

Modelele recomanda o folosire responsabila a machiajului, pentru a se evita acea „tencuiala” respingatoare. Machiajul este o arta, iar acest lucru nu inseamna ca trebuie sa ai o fata bombardata de multe produse cosmetice, el doar te ajuta sa evidentieze trasaturile frumoase pe care deja le ai. Adesea tindem sa uitam acest pas si sa aplicam atat de mult machiaj creand un aspect de tort total neatractiv.

Cum sa alegeti fondul de ten perfect pentru tonul pielii?

Fiind o industrie pentru toata lumea, modelele au sfaturi in alegerea fondului de ten pentru orice tip de ten:

Pielea grasa: Trebuie sa alegeti un fond de ten mat, acesta este alegerea perfecta deoarece este nevoie sa estompezi surplusul de „luciu” rezultat din cauza tenului cu tendinta de ingrasare.
Pielea normala: Pentru o piele luminoasa si fresh este recomandat un fond de ten hidratant sau mat. Pielea normala este destul de ofertanta in alegerea unui fond de ten.
Piele sensibila: Daca obisnuiesti sa te inrosesti de la fondul de ten este clar ca ai nevoie de un un produs care mineralizeaza tenul. Mineralele vor impiedica orice problema cu care se confrunta pielea sensibila.

Ce trebuie facut atunci cand fondul de ten oxideaza?
Daca fondul de ten oxideaza, cea mai buna cale este sa folosesti o pulbere compacta de umbrire care te poate ajuta sa echilibrezi umbra. Puteti merge, de asemenea, pentru fonduri de ten care nu oxideaza, cum ar fi produsele de la Mac, folosite frecvent de modelele de videochat.

Cum sa obtineti o piele stralucitoare?

Fondul de ten functioneaza cel mai bine atunci cand are un ajutor, iar acela este primerul. Acesta stabilizeaza si mentine fata stralucitoare, daca pana acum nu ai folosit primer, este clar timpul sa vezi diferenta.

#TIPS: Gelul de Aloe Vera este cel mai bun primer natural pentru piele.
Modelele de videochat recomanda tuturor fetelor sa testeze produsele inainte de a la achizitiona. Faceti intotdeauna cercetari inainte de a cumpara fond de ten. Nu va incarcati fata cu machiaj in exces. Nu urmariti orbeste doar tendintle, nu uitati ca tendintele nu sunt pentru orice tip de ten.