Cum reusesc modelele de videochat sa aiba un par frumos si sanatos

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Modelele de videochat sunt cunoscute datorita faptului ca au grija de aspectul lor. Merg deseori la sala de fitness, au un stil de viata sanatos, insa de cele mai multe ori uimesc prin stralucirea si frumusetea podoabei lor capilare. Insa cum reusesc ele sa isi intretina parul incat sa arate fabulos?

Protejarea parului la piscina

Un dus inainte de a intra intr-o piscina sau intr-un spa este benefic. Apa extinde cuticulele de par, reducand riscul de deteriorare pe care il produce in general clorul. Daca inotati mai ales in apa sarata, trebuie sa folositi tratamente cu proteine pentru a mentine parul moale si stralucitor. Astfel de produse se gasesc sub forma de pliculete si se pot aplica rapid chiar la dusul inaintea vizitei la piscina.

Ajutor din exterior

Deoarece poluarea este un factor care poate influenta sanatatea organismului dumneavoastra, inclusiv parul poate fi afectat. Modelele recomanda sa va ajutati parul sa isi recastige rezistenta si vitalitatea cu un sampon anti-imbatranire care lupta impotrva radicalilor liberi daunatori. Iar pentru un par puternic, cu efect ca la salon, ar trebui sa optati pentru sampon si balsam din aceeasi gama a unui brand de lux, profesional.

Mentinerea culorii

Deoarece modelele sunt cameleonice, culoarea parului lor poate suferi deseori modificari. Pentru acest lucru folosesc intotdeauauna un balsam care protejeaza culoarea, iar aceasta se mentine pentru o perioada indelungata de timp. De asemenea, studioul le sustine dragostea pentru frumos si faciliteaza accesul in saloane de lux pentru ca parul lor sa fie rasfatat de profesionistii din domeniu.

Uscare naturala

Pentru a preveni deteriorarea parului, mai ales pe timpul verii, modelele de videochat aleg uscarea naturala. Astfel raspund negativ necesitatii unui uscator de par si isi lasa podoaba capilara sa se usuce in mod natural. In general parul se usuca pe parcursul noptii, iar dimineata folosesc un produs pentru volum, ori de texturare pentru ca parul lor sa arate uluitor.

Matreata

Desi in acest domeniu fetele se bucura de o atmosfera relaxanta si beneficii pe masura muncii lor, astfel incat sa nu fie stresate, tot exista situatii in care se pot confrunta cu matreata. De aceea, modelele aleg intotdeauna sa urmeze sfaturile unui dermatolog si folosesc pentru parul lor doar produse de calitate.