Cum se machiaza modelele de videochat cand se imbraca in rochii albastre?

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Adeseori, modelele de videochat se imbraca in albastru, fie la diverse gale de premiere, fie la locul de munca.

Bineinteles ca au ajuns sa isi dea seama cum trebuie sa se machieze pentru ca acele culori alese de ele la un moment dat sa armonizeze cu albastrul purtat.

Iata cum fac acest lucru!

Experimenteaza cu culorile

Primul lucru pe care trebuie sa il cunosti atunci cand incerci un machiaj nou este diagrama de culori.

Culorile complementare se potrivesc. Deci, cand te imbraci in albastru, te poti machia in nuante complementare, precum rosu deschis si portocaliu.

Un alt truc folosit de numeroase modele videochat este sa accentuezi anumite culori din machiaj chiar prin felul in care te imbraci. De exemplu, daca rochia nu este in intregime albastra, dar are elemente intercalate de albastru, poti introduce si albastru in machiaj.

Prezenta altor culori face ca aspectul tau sa fie interesant chiar si atunci cand te joci cu tematica albastra.

Baza

Baza sau machiajul aplicat direct pe ten depinde foarte mult de tipul de aspect pe care il cauti.

Este indicat sa te hidratezi bine inainte de a aplica aceasta baza, pentru a mentine aspectul proaspat de-a lungul zilei.

Cu nuante mai inchise de albastru poti asocia culori calde, cum ar fi rosu sau portocaliu, si astfel poti crea un aspect placut.

In general, este bine sa alegi o fundatie cu o nuanta mai intunecata decat nuanta originala. Acest lucru confera pielii o stralucire calda si sanatoasa. In functie de tipul tenului tau, poti sari peste fundatie.

Sfaturi despre machiajul ochilor

Trebuie sa iti amintesti ca in privinta machiajului ochilor, nuante precum albastrul se potrivesc in general in cazul multor situatii.

Machiajul metalic sau de genul ochi de pisica sunt cateva exemple de machiaj clasic pentru ochi care se potrivesc cu rochia albastra pe care o porti la un anumit eveniment monden sau la o petrecere.

De asemenea, si nuantele aurii sau de sampanie se potrivesc foarte bine cu cele de albastru.

In cele din urma, poti experimenta cu diferite nuante, pana ajungi fix la acel look care sa ti se potriveasca cel mai bine.