Modelele de videochat isi seteaza obiective SMART

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

De cate ori in viata ati setat rezolutiile Anului Nou si ati spus: ,,Acesta este anul meu!”? Si cat de des ati renuntat chiar in februarie? Cel mai bun mod de a nu putea urmari un obiectiv este stabilirea unor asteptari nerealiste.

Si desi nu este nimic in neregula cu gandirea aceasta, este vorba despre cum intentionati sa va atingeti obiectivele care conteaza. Daca doriti sa cresteti probabilitatea de a va indeplini obiectivele, trebuie sa urmati sfaturile modelele de videochat de succes.

Iata ce recomanda modelele de top:

Creati obiective SMART

Aveti nevoie de ajutor pentru a va seta ceea ce va doriti? Fara indoiala, cele mai eficiente obiective pe care oamenii si le pot stabili sunt cunoscute drept obiective SMART. Aceste obiective sunt specifice si bine definite, masurabile, cu valori clare predefinite, realizabile si nu doar vise, ba chiar relevante pentru viata.

Cercetarile au aratat ca obtinerea succesului prin obiective SMART functioneaza perfect. Un studiu din 2019 in revista Open Medicine a descoperit ca atunci cand subiectii de studiu care si-au propus sa slabeasca si-au stabilit obiective SMART, au avut o talie mai mica dupa doar doua luni, comparativ cu cei care nu si-au stabilit obiective SMART.

De fapt, cei care nu si-au setat obiective SMART nu au reusit deloc sa piarda in greutate.

Nu setati o data de incepere fara pregatire in prealabil

Nu puteti spune ca veti ajunge la sala si veti incepe sa mancati mai multe legume la 1 ianuarie, dar pe 31 decembrie nu va gasiti pantofii de alergare, iar singurele lucruri din frigider sunt Prosecco si o cutie veche de pizza.

Acordati-va timp pentru a crea mediul ideal pentru succes. Acest lucru poate insemna sa va oferiti o saptamana pentru a curata frigiderul, ori pentru a merge la cumparaturi si a cumpara adidasi noi. Incepeti cand sunteti gata.

Din moment ce modelele de videochat cunosc culmile succesului, iar castigurile lor sunt din ce in ce mai mari de la o luna la asta, este destul de clar faptul ca obiectivele setate corect fac parte din viata lor de zi cu zi.

Daca veti urma aceste sfaturi, veti observa diferente notabile in imbunatatirea calitatii vietii.