Modelele de videochat rup tacerea si explica importanta aspectului fizic

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Celebrand luna dedicata femeii, modelele de videochat adreseaza o scrisoare deschisca catre toate femeile care sunt nesigure in legatura cu aspectul lor fizic.

De la o varsta frageda, fetele sunt educate sa creada ca cel mai important atribut este aspectul fizic. Femeile isi petrec o cantitate semnificativa de timp, bani si energie mentala pentru a se face frumoase. Se estimeaza ca femeile cheltuiesc un sfert de milion de dolari pe produse de infrumusetare pe parcursul unei vieti si o medie de 40 de minute sa se pregateasca in fiecare dimineata, de trei ori mai mult decat omologii lor de sex masculin.

Conform unui studiu recent, 91% dintre femei sunt nemultumite de corpurile lor. Alte studii sugereaza ca 67% dintre femei incearca sa piarda in greutate si 40-60% dintre fetele cu varste intre 6 si 12 ani  sunt preocupate de greutatea lor sau de faptul ca devin prea grase. Astfel, se seteaza standarde de frumusete imposibil de atins. In plus, aproape toate anunturile si fotografiile publicate, le fac pe femei sa se compare literalmente cu ceva care este imposibil de realizat.

Pentru a adauga insulte, s-a spus ca pierderea in greutate este esentiala pentru sanatate, iar dietele ajuta sa ajungem acolo, dar exista dovezi clare ca acest lucru nu este adevarat.  In loc sa punem la indoiala sistemul, femeile se invinovatesc. Astfel, femeile continua sa consume timp si resurse in procesul de „fixare” a aspectului fizic, mai degraba decat in ​cultivarea calitatilor semnificative.

Nemultumirea organismului este cel mai important predictor al dezvoltarii unei tulburari de alimentatie, care este a doua cea mai periculoasa dintre toate bolile mintale. Numai atunci cand aspectul si dimensiunea corpului femeilor nu detin o importanta prea mare in societatea noastra, vom fi cu adevarat egali. Trebuie sa invatam fete si femei tinere sa petreaca timp investind in lucrurile care conteaza. Fiind inteligente, fiind creative, curioase si bune. Spre deosebire de aspect, acestea sunt lucrurile care construiesc adevarate valori de sine indelungate. Si nu este nimic mai puternic decat o femeie care se apreciaza!

Frumusetea vine din interior, iar daca doresti sa lucrezi in domeniul acesta, trebuie sa fii sigura de asta. Modelele de videochat lucreaza cel mai mult la dragostea de sine si la ideea de a se accepta cu frumusetea lor naturala, caci aceasta le aduce castiguri considerabile.