Tratamentele faciale, secretul frumusetii modelelor de videochat

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Frumusetea costa si nimeni nu stia asta mai bine ca modelele de videochat. Acestea apeleaza regulat la diverse forme de ingrijire corporala pentru a avea un corp perfect si o silueta de invidiat. Pe langa tratamentele pe baza de plate si vitamine, sesiunile de spa, de reducere a celulite, modelele aleg sa faca mult sport si sa aiba o dieta echilibrata.

Probabil ca va intrebati cum de au modelele de videochat mereu un ten perfect, fara impuritati sau riduri, tinand cont de faptul ca desi multe femei au un stil de viata sanatos tot se confrunta cu aceste probleme .

Daca inca nu ati ghici, secretul consta in tratamentele faciale pe care acestea si le fac. Desigur, multe dintre acesta ar putea parea destul de scumpe si unele chiar dureroase mai ales ca trebuie sa fie facute regulat, dar daca nici modelele de videochat nu mai sufera la frumusete atunci cine?

Printre cele mai indragite tratamente faciale ale modelelor de videochat se numara botoxul si umpluturile ermice.
Botox
„In timp ce apar noi tehnologii pentru intarirea si refacerea pielii, nu exista nicio alternativa la neuromodulatoare (aka Botox) atunci cand vine vorba de reducerea ridurilor dinamice care apar odata cu miscarea fetei.”, spun medicii plasticieni despre neurotoxina injectabila care netezeste liniile fine pe fata. „Zonele de tratament aprobate de FDA pentru tratamentul cu botox sunt glabella (intre sprancene), laba gastei spre partile ochilor cu liniile transversale ale fruntii.

Tratamentul cu botox dureaza de la 3 la 8 luni in functie de fiecare persoana. Practic, botoxul paralizeaza muschii de aceea unele expresii faciale nu mai sunt atat de vizibile

Umpluturi dermice
In timp ce laserele si tratamentele faciale imbunatatesc textura pielii, nu exista un tratament mai eficient la adaugarea de volum ca in cazul umpluturilor dermice precum Voluma, Juvederm si Vollure, potrivit medicilor plasticieni.

Un studiu a descoperit ca tratamentul liniilor si a ridurilor legate de varsta, folosind umpluturi dermice este atat sigur cat si eficient. Aceste produse sunt fabricate din acid hialuronic, care se gaseste in mod natural in piele si sunt foarte biocompatibile”, spun specialistii. „In cazul in care cineva cauta imbunatatirea naturala a buzelor, netezirea liniilor din jurul gurii sau ridicarea obrajilor, umpluturile dermice ofera un rezultat instantaneu cu un risc scazut.”