Trucuri de infrumusetare. Cum sa arati minunat

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Machiajul reprezinta o forma de exprimare prin care femeile incearca sa isi evidentieze calitatile sau sa isi mascheze defectele. Din cele mai vechi timpuri, cosmeticele au jucat un rol important in procesul de infrumusetare al femeii. Importanta lor se poate verifica prin numarul mare de vanzari al acestor produse, chiar si in zonele sarace ale globului. Ca sa arati intotdeauna cat mai bine incearca sa urmezi urmatoarele sfaturi:

1. Alege nuanta potrivita de ruj.
Rujul este unul dintre cele mai utilizate produse, mai ales ca vine intr-o paleta cromatica foarte larga. Specialistii recomanda ca rujul sa fie cu o nuanta sau doua mai inchisa decat culoarea buzelor tale si sa stii cont de culoarea tenului.

2. Umple ridurile fine de pe buze
De multe ori se intampla ca rujul sa se stranga si sa arate urat. Inainte de aplicarea lui, exfoliaza si hidrateaza buzele.

3. Proportii perfecte
Sprancenele contribuie la aromonia fetei dand forma intregii fizionomii. De altfel incadreaza chipul si subliniaza privirea. Insa atunci cand ele nu au o forma bine definita, trebuie sa vii in ajutorul lor cu un kit special, cu care ti poti masca lipsurile.

4. Ochi mari si expresivi
incearca sa iti ondulezi genele cu un cleste special si apoi da un strat de rimel peste. Incearca sa folosesti mascara si pe genele de jos, insa abia dupa ce trasat o dunga cu un dermatograf deschis la culoarea. Efectul va fi de maximizare, iar ochii vor parea mai mari.

5. Scapa de ochii obositi
Joaca-te cu nuantele deschise pe arcada, apoi estompeaza. Va crea un efect de iluminare atat la nivelul fetei iar genele si sprancenele vor parea mai intunecate si bogate, iar impresie de ochi obositi va disparea.

6. Foloseste un mascara rezistent la apa
Un rimel normal este mai sensibil la factorii externi, iar unul rezistent la apa nu ti va crea neplaceri pe parcursul zilei. Daca iti este teama ca nu vei mai putea sa te demachezi, aplica un prim strat cu rimel normal, apoi pe cel rezistent la apa. Prin aceasta tehnica rimelul waterproof nu va fi direct pe genele tale, ci pe cel obisnuit.

7. Aplica corect fondul de ten
Daca aplici un strat gros de fond de ten, chipul va arata mult mai rau decat ai arata naturala. Ca sa eviti acest lucru sa se intample aplica fond de ten numai in zona T: frunte, nas, barbie si pometi. La final aplica putin pudra

Indiferent de metoda preferata de infrumusetare cel mai important lucru este sa iti stea bine. Curatarea si hidratarea tenului inainte de aplicarea machiajului sunt obligatorii.