Verifica studioul inainte de a merge la interviu!

Postat: de Modele videochat in Sfaturi utile

Sfatul modelelor cu experienta in domeniu pentru cele care se afla la inceput de drum este sa verifice care este reputatia studioului. Nu este un lucru rau, insa trebuie sa reuseasca sa faca diferenta intre lucrurile are sunt adevarate si care nu. Este posibil ca unele studiouri sa primeasca reclamatii nefondate din partea concurentei sau a unor foste angajate care dintr-un motiv sau altul au renuntat la job.

Cum este aproape imposibil sa verific care varianta este cea adevarata, te poti inspira din activitatea lor din mediul online, din anii de experienta pe care ii au in domeniu sau chiar din discutiile cu actualele angajate ale acestora, bineinteles, daca ai ocazia. Sunt studiouri care au mers pe abordarea noilor angajate printr-o vizita deschisa la studioul lor, unde vor putea observa cum se desfasoara activitatea, daca se vor adapta, o solutie destul de sigura pentru cele care isi cauta un job in domeniu.

Pe de alta parte, poti verifica forumurile. Sunt destul de multe pe internet, mai ales ca aceasta industrie s-a dezvoltat foarte mult si atrage tot mai multe persoane de partea ei. La baza stau destul de multe motive pentru care ai alege aceasta meserie, insa cea mai importanta etapa este selectarea angajatorului.

Inainte de a aplica, stabileste ce te intereseaza si ce vrei sa obtii de la acest job. Pe langa partea financiara, este bine sa afli cum stau lucrurile, care este media de varsta, din cati membri este formata echipa, astfel incat sa ai o idee in cazul in care se vor concretiza lucrurile. Premiile castigate de studio, pozitia in topul celor mai recomandate, transparenta in transmiterea informatiilor sau avantajele pe care le ofera, sunt lucruri care te vor ajuta sa iei o decizie buna.

Nu renunta la ideile sau intrebarile pe care le ai atunci cand mergi la interviu. Informeaza-te cat mai bine despre felul in care vei lucra, care va fi salariul, dar si bonusurile pe care le poti avea, majoritatea studiourilor le ofera, care sunt camerele de lucru, ce optiuni ai pentru program si multe alte lucruri.